To je to što me zanima!

Prodaje gradić i stanovnike u njemu za osam milijuna kuna

Gradonačelnica Prayja Barbara Walker pozvala je sve zainteresirane koji žele voditi grad da joj se jave. Kaže kako obožava svoj posao, ali joj postaje sve teži
Vidi originalni članak

Gradić u američkoj Montani prodaje se za osam milijuna kuna skupa s cijelom svojom površinom od 20.200 metara kvadratnih, 681 stanovnikom te svim trgovinama i uredima. Gradonačelnica Prayja Barbara Walker pozvala je sve zainteresirane koji žele voditi grad da joj se jave. 

- Gradić se ne razvija i mislim da bi netko drugi mogao bolje voditi sve u njemu - rekla je Walker. Dodala je kako u njenom gradu nema kriminala i siguran je za živjeti. Walker je rekla da voli svoj posao, ali joj s godinama postaje sve teži. Rekla je da joj je bilo lako sve do 2006. godine dok joj suprug nije preminuo. 

Barbara Walker mjesto gradonačelnice naslijedila je od svoje majke, a ističe kako nema na koga prenijeti "tron" grada te ga je odlučila prodati, javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • buco wien 07.03.2012.

    ejjjjjj......da je sad sanader ........evo mu šance da postane kralj ..............

  • user_140683 04.03.2012.

    Za 8 milja prodaje mjesto gradonačelnika, pa nije ni bedasta. Barem je poštena pa to javno prodaje. Naši isto to rade ali na način da se prodaju kao kurve, tko da više njegov sam.

  • ana nadrk 04.03.2012.

    Idem dići kredit, kupiti taj gradić i tamo napraviti novi Goli otok. Mislim da bi bilo krcato i isplativo

Komentiraj...
Vidi sve komentare