To je to što me zanima!

Pronašli veprića Veseljka: Nisu ga ukrali, bio je malo bolestan

Veprić Veseljko počeo je dolaziti u vikendicu Tatjane Crnarić kod Bakarca kraj Rijeke. U početku se samo družio s mačkama, no kasnije se pripitomio...
Vidi originalni članak

Veprić Veseljko koji je nestao prije dva dana pronađen je živ i zdrav - našao ga je bivši lovac i kad je vidio da Veseljko hropće i ima povišenu temperaturu, stavio ga je u auto i ujutro mu dao antibiotik. Iako je Veseljko trebao biti udomljen u Liču, sada se zainteresirane strane moraju dogovoriti hoće li otići u Lič ili će ostati kod novog udomitelja, piše Novi list

- Jednostavno dogodio se nesporazum, čovjek nije ni znao da je pokrenuta potraga za Veseljkom ni da je trebao biti udomljen. Uzeo ga je u dobroj namjeri, izjavila je gospođa koja je bila uključena u potragu za veprićem.

NE BOJI SE Veprić Veseljko se udomaćio, pa maše repom kad vidi ljude

Podsjetimo, veprić Veseljko počeo je dolaziti u vikendicu Tatjane Crnarić kod Bakarca kraj Rijeke. U početku se samo družio s mačkama, no kasnije se pripitomio. Kad bi Tatjana i njena obitelj radili u vrtu, Veseljko ih je obavezno pratio, gricnuo malo povrća pa odspavao. Nije htio jesti kruh, no uživa u grožđu, kukuruzu i hrani za mačke.Vjeruju da mu je majka nastradala od lovaca te da je ostao sam. 

- Što je dulje ovdje, to se više želi maziti. Čim nas vidi, krene mahati repom. Zato smo mu i dali nadimak Veseljko - objasnila je Tatjana. 

Ljudi su odlučili pronaći smještaj i ubrzo pronašli udomiteljicu u Liču, no noć prije dogovorenog udomljenja, Veseljko je nestao. Stanovnici Bakarca rekli su da su vidjeli muškarca srednjih godina, koji pričaju po domaći, kako Veseljka stavljaju u svoj auto.

S obzirom da je za udomljavanje zainteresiran i čovjek koji ga je uzeo i liječio, dogovor o novom domu past će kad Veseljko ozdravi. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • billi Galeb 06.11.2018.

    Potraga za veprićem Veseljkom i borba tko će ga udomiti...Hoće li tko mene udomiti obečajem da ću biti dobar i uveseljavati udomitelje samo molim nemojte me navečer ostavljati vani zima je 😁😁😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare