To je to što me zanima!

Proširite kolekciju: U četvrtak 24sata poklanja hit filmove

UZ NOVINE DARUJEMO I DVD Samo uz 24sata čitatelje na svim kisocima 10. svibnja u tiskanom izdanju očekuju filmski hitovi koji će zadovoljiti svaki ukus
Vidi originalni članak

U četvrtak ponovo širimo kućnu kolekciju filmova naših čitatelja, stoga će oni u svojim omiljenim novinama tada pronaći jedan hit film na DVD-u.

Tradiciju darivanja filmovima nastavljamo kao i ranije, u svakom tiskanom izdanju 24sata možete pronaći jedan DVD s hit naslovom. Nije važno jeste li ljubitelj akcije, romantičnih komedija ili SF-a, sigurno će se naći nešto i za vaš ukus.

Samo u tiskanom izdanju 24sata čitatelje očekuju filmovi poput “Mein Fuhrer: Istinski istinska istina o Adolfu Hitleru”, “Grabežljivci iz prerije”, “Kolumbov dan”, “Elitni ubojice”, “Ševac i njegov pijevac”, “Lopov koji je opljačkao lopova”, “Djelatnik mjeseca”, “Ponoćni vlak smrti” i “Vjenčanje za pamćenje”, a sve to na svim kioscima u svojim omiljenim novinama mogu potražiti u četvrtak.

Svoj film na DVD-u pronađite zaljepljenog na naslovnici novine te njime proširite svoju kućnu filmsku kolekciju. Potrudili smo se da u ponudi budu filmovi različitih žanrova tako da svi mogu pronaći nešto po svom ukusu, a mnogi će doći u priliku da pogledaju i neke filmove na koje su možda već i zaboravili.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 08.05.2018.

    A na cemu ih gledat

Komentiraj...
Vidi sve komentare