To je to što me zanima!

Prva žena koju je suprug ostavio preko Facebooka

Emma Brady, 39-godišnjakinja iz Lanchashirea u Velikoj Britaniji, saznala je da ju je suprug ostavio vidjevši poruku na Facebooku. Šokirala se...
Vidi originalni članak

Emma i Neil Brady bili su u braku šest godina. Imaju jedno dijete, a u zadnje vrijeme su se stalno svađali. Neil je na popularnom Facebooku u statusu napisao da je njegov brak s Emmom završen. Njoj to nije rekao. Svi njihovi zajednički prijatelji koji su na Facebooku vidjeli su status koji je Neil napisao. Odmah su je nazvali i tek je tada Emma shvatila. Nije mogla vjerovati.
- Sve je ispalo grozno. Da me pitao za razvod prihvatila bih jer ne želim da bude nesretan. Ovako me osramotio jer su svi naši prijatelji to vidjeli na internetu. Zabrinuta prijateljica me nazvala i rekla mi da pogledam status na Facebooku - kaže Britanka.
Došla je kući i pitala Neila ima li još što za reći. Hladnokrvno joj je odgovorio da nema. Tada je izgubio strpljenje i izbacio je u vrt iza kuće te zaključao vrata. Lakše ju je ozlijedio zavrnuvši joj ruku. Pozvala je policiju. Optužio ju je da ga vara s drugim, što je žena oštro opovrgavala. Policija ga je privela i optužila za napad. Više ne žive zajedno, a razvod je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kllea_1 10.02.2009.

    GAD!! uvijek su kao žene krive

  • HellbAni_1 10.02.2009.

    samo bolesnici u mozak vise po tom "facebooku " ... a sto se tice zene.., nista nije cudno da ga je i varala ;)

  • vikio 07.02.2009.

    Ovo je sve otislo kvragu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare