To je to što me zanima!

Prvaci u jedenju natjecali se u brzom žderanju pizza

Dva dugogodišnja rivala u žderanju, sjeli su za stol da bi vidjeli tko može natrpati više P'zonesa, kombinacija pizze i calzonea, u samo šest minuta
Vidi originalni članak

Japanac Takeru Kobayashi požderao je više i brže od najvećeg konkurenta, Amerikanca Joeyja Chestnuta. Natjecali su se tko će pojesti više P'zonesa, kombinacija pizze i calzonea, u šest minuta. Kobayashi, šesterostruki prvak u jedenju hot-dogova natrpao je pet cijelih i tri četvrtine šestog P'zonesa u sebe. Chestnut, 25-godišnjak iz kalifornijskog San Josea pojeo je pet cijelih i polovicu šestog P'zonesa.
- Malo sam razočaran! Najdraže mi je njega pobijediti. Tjera me jače od ikoga - rekao je Chestnut.
Poznaju se s godišnjeg natjecanja u jedenju hot-dogova koje se održava u New Yorku. Chesnut pobjeđuje Kobayashija posljednje dvije godine. Chesnut je poveo na natjecanju, gnječeći pizzu u jednoj ruci dok je zalijevao vodom puna usta. Kobayashi, koji se oporavlja od ozljede čeljusti, imao je čišći pristup.
- Volim pizzu. Uvijek je jedem u Americi. Pizza je moja sreća. Veselim se što ću je opet jesti - rekao je Japanac. Natjecat će se još samo jednom u jedenju hot-dogova, a zatim odlazi u mirovinu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • chuperak 03.06.2009.

    to u Americi nazivaju sportom.. meni je to prezderavanje odvratno i nije mi jasno kako ljudi mogu platiti da gledaju to prezderavanje i povracanje u kantu kad su puni...fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare