To je to što me zanima!

Ranom zorom: Rumunji zbog nje odjednom vježbaju k'o ludi

Roxana Vancea jedna je od najpopularnijih rumunjskih 'posvuduša' koja na jednoj od njihovih televizija vodi jutarnju tjelovježbu. Iako, nitko ju ne gleda zbog toga...
Vidi originalni članak

Roxana svoj dekolte svakodnevno stavlja na 'izvol'te' i zaslužujući tome jutarnji show na rumunjskoj televiziji 'Antena' najgledaniji je u zemlji. Rumunji se vjerno dižu u 7 ujutro i zagrijavaju se uz Roxanu, a kako to točno izgleda, pogledajte u priloženim snimkama.

Roxana Vancea i inače se bavi bodybuildingom, a mnoge će razveseliti pogled na njen Instagram profil .

A da kamere u Rumunjskoj podnose zaista sve pokazuje i zadnji video u kojemu se pojavljuje Roxana, ovaj put u nešto drugačijoj ulozi.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • ambientocclusser 31.12.2015.

    pored toliko internet pornografije, web streaminga i svakog modernog tv-a, playera i sušilice rublja koja je u stanju snimati željeni tv program, oni se moraju dizati u 7... ta rumunjska izgleda malo zaostaje u tim nekim stvarima, ili netko malo preuveličava situaciju?

  • _Cicero 30.12.2015.

    Stvarno ne vidim ništa loše u tome. Isto tako ako se populacija ustaje ranije radi ove tjelovježbenice, svakako će biti produktivniji, što u konačnici može dovesti do povećanja rumunjskog BDP-a.

  • 779danai4ure 30.12.2015.

    ima ona sriće šta Nives ne može ustat prije podne i imat emisiju inaće...:-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare