To je to što me zanima!

'Rentaju' partnere da ih odvedu kući za blagdane

Kinezi su voljni unajmiti partnere koji će nekoliko dana provesti s njima prilikom posjete roditeljima za Proljetni festival, najvažniji obiteljski blagdan
Vidi originalni članak

Mladići i djevojke iz Kine, koji još nisu našli prikladnog partnera s kojim žele provesti život, dosjetili su se kako udovoljiti zahtjevima roditelja. Voljni su unajmiti partnere koji će nekoliko dana provesti s njima u posjeti roditeljima za Proljetni festival, najvažniji kineski obiteljski blagdan. Oglase su objavili na internetskim portalima.
- Iznajmljujem curu. Mogu spavati na podu u sobi pa ne trebaš spavati sa mnom. Samo moraš biti dobra glumica. Plaćam 500 juana (400 kuna) dnevno - piše u jednom od oglasa. Mnogi 20-godišnjaci iz Kine nemaju braće ni sestara zbog odluke kojom su ograničili obitelji na samo jedno dijete zbog prenapućenosti. Približavanjem 30. godini života roditelji sve više vrše pritisak na njih zbog ženidbe. Jedna djevojka je ispričala kako su joj roditelji poručili da ne mora doći kući za praznike ako ne dovede partnera sa sobom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare