To je to što me zanima!

Reper iz Meksika ugradio si je zlatne lance na glavu: 'Nadam se da me neće sad svi kopirati'

Meksički reper Dan Sur dao si je ugraditi zlatne lance, a tvrdi da su mu kao implatanti zabijeni u lubanju. 'Zlatnim pramenovima' je dobio hrpu pažnje, ali i hrpu zabrinutosti od medicinske struke...
Vidi originalni članak

U svijetu gdje se većina toga danas smatra umjetnošću, postaje sve teže istaknuti se po kvaliteti onoga što radimo, ili barem doći do prepoznatljivosti na internetu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ugradio si je zlatne lance u glavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kakva god njegova glazba bila, taj problem više neće imati meksički reper Dan Sur, koji si je dao zabiti zlatne lance u lubanju koji tako kopiraju pramenove kose.

Ovaj TikToker ima 2 milijuna pratitelja, kojima se samouvjereno pohvalio učinjenim.

 

 

- Radi se o 'kuki' koja je ugrađena u glavu i ta 'kuka' ima manje 'kuke' koje su sve zabijene u glavi ispod kože - tvrdi Dan Sur.

- Ovo je moja, zlatna kosa. Prvi sam reper koji si je stavio implatante zlatne kose. Htio sam napraviti nešto drugačije jer danas svi boje kosu, a nadam se da me neće sad svi kopirati - kazao je Dan Sur na društvenim mrežama.

 

 

Ovaj genijalac trebao bi imati razloga za brigu, s obzirom na to da se prema plastičnom kirurgu dr. Franku Agullou, radi o jako opasnoj odluci.

- Ovakvi implatanti su nesigurni jer otvaraju put bakterijama da uđu u tijelo, štoviše u lubanju koja prekriva mozak - kaže dr. Agullo za Yahoo Life. Dodaje da bi težina zlata ili štogod da on tvrdi da su ti 'lanci' mogla dodatno oštetiti lubanju prilikom pomicanja 'kuka'.

Skine ih kad ode spavati

U jednom videu Dan Sur tvrdi da kad legne u krevet skine te lance, međutim, čak i kad bi ih zauvijek maknuo, na glavi bi ostale zabijene 'kuke'. 

- Može imati trajna oštećenja kao i ćelavost zbog upale vlasišta, tako da ne preporučujem ostalima da ga kopiraju - ispričala je dermatologinja dr. Mona Gohara za Yahoo Life.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 16.09.2021.

    Uvik se pitam odakle takvima pare za, u ovom slucaju, svo to zlato,..🤔

  • Ćaća se Vraća 53 16.09.2021.

    Ne boj se sniko neće

  • Hasky1982 16.09.2021.

    Dok si neko iz kartela ne odluči posuditi te zlatne lance, al onako na brzinu #macheta 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare