To je to što me zanima!

Ribari izvukli tunu od 2,70 metara i tešku 300 kg

Na pulsku tržnicu ribari su donijeli golemu tunu dugačku 2,70 metara. Meso ribe prodaje se za 80 kuna po kilogramu koje će navodno brzo nestati
Vidi originalni članak

Nikada nisam vidio ovako golemu tunu jer su u našem dijelu Jadrana veliki primjerci teški oko 150 kilograma. Ovo je pravo čudo, komentirao je jedan od mnogobrojnih posjetitelja koji su mobitelima i fotoaparatima zabilježili nevjerojatan domaći ulov. U prepunu pulsku ribarnicu ribari su, na zaprepaštenje svih, donijeli golemu tunu dugačku 2,70 metara i tešku više od 300 kilograma.
- Tunu su ulovili brodom Alma ispod Malog Lošinja, a prodaje se za 80 kuna po kilogramu. To je čisto meso i sigurno ćemo je prodati - rekla je  Almira Raimović sa štanda na koji je tuna stigla. Morskoga gorostasa ulovila su četiri ribara.
- Ovo je vjerojatno jedan od najvećih primjeraka u našemu moru jer tune ne stignu doseći takvu dužinu zbog čestog izlova - zaključila je Almira i dodala da su lani imali također veliki ulov. Tada su ribari uhvatili morsku lisicu od oko 200 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Xenci 07.10.2007.

    Nema bolje ribe od tune...

  • Lollypop 07.10.2007.

    koliko tjestenine u umaku od tune i rajčice...

  • otorinolaringolog / ginekolog 06.10.2007.

    kak to strpati u konzervu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare