To je to što me zanima!

Riješili slučaj: Klavir na sprud stavio kako bi privukao pažnju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kako bi poboljšao i što originalnije dopunio svoju prijavu za prestižni umjetnički fakultet u New Yorku, Nicholas (16) je s očevom brodicom prenio klavir na sprud
Vidi originalni članak

Tinejdžer (16) tvrdi da je na pješčani sprud ispred obale Miamija postao misteriozni klavir, piše Washington Post. Kako bi poboljšao svoju prijavu za prestižni umjetnički fakultet u New Yorku Nicholas Harrington planirao je snimiti promotivni video na klaviru kojeg je uzeo od bake i djeda. Plan je propao nakon dočeka Nove godine na kojemu su pijani gosti u njegovoj kući klavir bacili u kanal i zapalili ga. Sljedećeg dana Nicholas ga je s bratom i susjedima izvukao te su ga smjestili na brodicu tate Harringtona, poznatog televizijskog dizajnera, kako bi ga ostavili na sprudu.

- Kada smo ga zapalili snimili smo odlične fotografije. Želio sam nečime privući pozornost i umjetnički se izraziti. Fotografije klavira s Miamijem u pozadini već je slikao umjetnik Cristo 1980-ih - rekao je Nicholas. Dodao je kako je jako zadovoljan zbog pažnje koju je privukao posljednjih dana. Službe su tijekom četvrtka uklonile instrument. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • LowRider 28.01.2011.

    E kad mu Horatio Caine dođe

  • TomislavGojak 28.01.2011.

    Ajde jeste se uvatili grešaka pa šta,ljudski je griješiti.

  • deshru 28.01.2011.

    tko radi taj i griješi! očito je da ekipa s 24sata sumanuto radi.... zaposlite lektora! jednog! barem jednog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare