Viral

Komentari 4

Riješili slučaj: Klavir na sprud stavio kako bi privukao pažnju

Riješili slučaj: Klavir na sprud stavio kako bi privukao pažnju

Kako bi poboljšao i što originalnije dopunio svoju prijavu za prestižni umjetnički fakultet u New Yorku, Nicholas (16) je s očevom brodicom prenio klavir na sprud

Tinejdžer (16) tvrdi da je na pješčani sprud ispred obale Miamija postao misteriozni klavir, piše Washington Post. Kako bi poboljšao svoju prijavu za prestižni umjetnički fakultet u New Yorku Nicholas Harrington planirao je snimiti promotivni video na klaviru kojeg je uzeo od bake i djeda. Plan je propao nakon dočeka Nove godine na kojemu su pijani gosti u njegovoj kući klavir bacili u kanal i zapalili ga. Sljedećeg dana Nicholas ga je s bratom i susjedima izvukao te su ga smjestili na brodicu tate Harringtona, poznatog televizijskog dizajnera, kako bi ga ostavili na sprudu.

- Kada smo ga zapalili snimili smo odlične fotografije. Želio sam nečime privući pozornost i umjetnički se izraziti. Fotografije klavira s Miamijem u pozadini već je slikao umjetnik Cristo 1980-ih - rekao je Nicholas. Dodao je kako je jako zadovoljan zbog pažnje koju je privukao posljednjih dana. Službe su tijekom četvrtka uklonile instrument.