To je to što me zanima!

Rocco se nakon pet dugih godina vratio vlasnici

Kad je njezin bigl Rocco pobjegao kroz stražnja vrata i nestao na ulicama Queensa, petogodišnja Natalie mislila je da ga više nikad neće vidjeti
Vidi originalni članak

Bilo je to 2003., a roditelji su malenoj Natalie Villacis govorili kako se Rocco vjerojatno više neće vratiti. No, na sreću, roditelji su se prevarili. Prošli vikend Rocco se vratio doma nakon što se pojavio u skloništu za životinje u Hinesvilleu (SAD), mjestu 1400 kilometara udaljenom od Queensa. Zahvaljujući čipu u leđima, Rocco se vratio Natalie (11) i njezinoj obitelji.
- Osjećala sam se kao da sanjam kad mi je mama rekla da su ga pronašli. Plakala sam jednako histerično kao i onaj dan kad je nestao - priča Natalie.
Randy Durrence iz skloništa za životinje rekla je da je netko samo ostavio psića na ulaznim vratima. Provjerom čipa došli su do podatka da je njegov dom udaljen 1400 kilometara. Obitelj Villacis izgubila je nadu da će pronaći ljubimca pa su 2004. godine kupili pudlicu Bonitu. No sve ovo vrijeme malena se Natalie pitala što je bilo s Roccom i molila se da se vrati. Vjerovala je u čudo i čudo se dogodilo. Durrence kaže kako su spajali životinje ponovno s obiteljima, no nikad nakon ovoliko vremena i toliko kilometara. Nitko ne zna kako je bigl dospio u Hinesville, no to više nije ni važno. Čak ga je i bijela damica Bonita odmah lijepo prihvatila. Jorge Villacis kaže kako je njihova obitelj sada potpuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bibika 17.07.2008.

    neko ga maznuo pa mu se više nije dalo brigat o njemu.....

  • gmolak 17.07.2008.

    Aaaaaaa,baš supač...... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare