To je to što me zanima!

Rock djedica (101) trčat će dugi maraton u Londonu

Ambiciozni stoljetni muškarac iz Velike Britanije bacio je oko na londonski maraton u želji da postane najstariji maratonski natjecatelj
Vidi originalni članak

Buster Martin (101), zaposleni vodoinstalater iz Londona, Velike Britanije, pretrčao je polovicu Sunday's Roding Valley maratona u Essexu za pet sati i 13 minuta. Sad se fokusirao na londonski maraton u dužini od 26 milja (41,86 km) koji će se održati 13. travnja. Njegove prve riječi na cilju bile su "Gdje je moje pivo?". Prije nego što je potpisao gomilu autograma, morao je popiti veliki vrč engleskog bijelog piva. Simpatični Martin bivši je član rock skupine The Zimmers. Ima 17 djece. Prije tri godine iz dosade je počeo raditi u Pimlico Plumbersu.
- Bio sam iznenađen kad se u ponedjeljak ujutro pojavio na poslu. U jednom trenutku se oduševljeno primio poliranja kombija. On je otkriće - rekao je Charlie Mullins, direktor Pimlico Plumbers. Njegov trener, Harmander Singh, entuzijast maratona, pomogao je Fauja Singh (96) da sruši rekord u Londonu za starije od 90 godina. Buster je dospio prošle godine na naslovnicu kad se prijavio za časopis FHM nudeći savjete mlađim generacijama. Sa rock skupinom The Zimmers, koji ukupno imaju više od 3.000 godina, napravio je hit single The Who's My Generation.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare