To je to što me zanima!

Romeo: Mini-bodybuilder još uvijek čeka svoju Juliju

Ušavši u Guinnessovu knjigu rekorda 2006. god., Romeo je postao najmanji bodybuilder u svijetu. Visok je samo 83 centimetara, a teži 10 kilograma
Vidi originalni članak

Romeo Dev, pravog imena Adibya Dev, živi u Punjabu u Indiji. Kao 10-godišnjak vidio je bodybuildere na televiziji. Odmah je znao što želi biti. Iako je visok samo 83 centimetara i težak 10 kilograma, 21-godišnji Romeo bez problema radi sklekove, trbušnjake i podiže teške utege. Postao je svjetska zvijezda ušavši u Guinnessovu knjigu rekorda 2006. godine kao najmanji bodybuilder u svijetu. Iako je svugdje popularan, Romeo priznaje da nije imao mnogo djevojaka te još traži svoju Juliju.
- Malo sam sramežljiv u društvu djevojaka, prije svega zbog visine. Mišićima ih baš ne mogu impresionirati - kaže Romeo.
Gdje god se pojavi, u središtu je pozornosti. Majka Rakesh Bala (47) i otac Anil Dev (51) velika su mu podrška.
- Jako smo ponosni na Romea. Nismo još navikli na svu ovu pozornost, ali to nam je uzbudljivo - izjavila je majka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • andariel 08.04.2009.

    Nova verzija Shakespearea s izblajhanim indijcem, možda bi mu Maja šuput bila Julija, nek to Mani Gotovac postavi na stage dok još nije kasno.

  • thrys 07.04.2009.

    ma dajte, ogavan je... realno... izgleda kao da je ispuzao iz cenzuriranih epizoda dosijea x... neka sam okrutna, ali govorim iskreno

  • user_21904 07.04.2009.

    kak je slatki...hahaha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare