To je to što me zanima!

Ruska influencerica dovela u stan medvjeda od 190 kg: Samo sam ga htjela pokazati sinu!

Mlada ruska influencerica odlučila je svojeg jednogodišnjeg sina, koji navodno obožava medvjediće, iznenaditi pravim medvjedom! Očekivano, taj potez se nije nimalo svidio njezinim susjedima...
Vidi originalni članak

Valeria Tatarinsteva (21) jedna je od najvećih zvijezda TikToka u Rusiji. Na ovoj društvenoj mreži mladu majku prati više od sedam milijuna pratitelja, s kojima svakodnevno dijeli detalje svojeg 'luksuznog života'.

VIĐENA I U LOKVAMA U Delnicama snimili medvjedicu s tri mladunčeta: 'Ona je naša stara gošća, dolazi pet godina'

No zadnjim videom, osim pažnje svjetskih medija, dobila je i pažnju ruske policije, javlja Mirror.

Valeria je odlučila u svoj stan dovesti medvjeda od 190 kilograma kako bi vidjela reakciju svojeg jednogodišnjeg sina. Uz pomoć muškarca koji je životinju držao na uzici uspjeli su u svojem naumu. Kad je medo stigao u stan, Valeria je s njim pozirala, a objavila je i nekoliko video zapisa u kojma pleše i igra se s medvjedom.

Kad su njezini susjedi prvi put vidjeli snimke, mislili su da je riječ o nekoj šali, međutim, ona im je potvrdila kako je zaista dovela medvjeda u svoj stan nedaleko od Moskve.

POGLEDAJTE VIDEO Medvjedi na Aljaski dobili pravu poslasticu: ‘Dnevno pojedu 14 kilograma povrća’

- To je suludo ponašanje. Pa to je divlja životinja. Što bi se dogodilo da smo ih sreli na hodniku ili kod lifta. Možda bi se medvjed oteo kontroli i ugrozio nam živote - rekla je jedna šokirana susjeda.

Iz policije su kratko priopćili da istražuju mladu majku zbog ugrožavanja života djeteta te maltretiranje životinja. Snimke su u međuvremenu uklonjene s društvenih mreža. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare