To je to što me zanima!

'Ruski DiCaprio' dobio je prvu ulogu i to u reklami za - votku

Ruski policajac koji je nedavno potpuno zaludio milijune diljem svijeta svojom sličnošću sa slavnim glumcem uspio se 'dokopati' prve uloge. Pomalo očekivano - u pitanju je reklama za votku...
Vidi originalni članak

Roman Burcev postao je slavan nakon što je svoju službenu fotografiju stavio na stranicu za samce. Vrlo brzo netko je uočio sličnost s Leonardom DiCapriom i fotografija se proširila internetom. Burcev je tako proglašen 'DiCapriom za siromašne', a on je novostečenu slavu prihvatio objeručke.

Nedavno ju je pak uspio i unovčiti. Burcev je naime dobio ulogu u reklami za votku 'Pyat Ozer' u kojoj shvaća da je sve u njegovom životu lažno, a jedino što nije je, pogađate - votka. 

Ukoliko malo bolje promotrite detalje u reklami, on razgovara na lažni iPhone, vozi lažni BMW i nosi 'Abibas'. Na kraju krajeva, i on sam je zapravo 'kopija' DiCaprija. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • magija 1 11.07.2016.

    Ako ovaj sliči dicapriju, ja sam reinkarnacija druga tita.

  • magija 1 11.07.2016.

    U rusiji netreba reklama za votku već za vodu

  • winston smith 11.07.2016.

    Ovaj može DiCapriju biti dvojnik samo u sceni gdje DiCaprija mrtvog izvlače sa muljevitog riječnog dna nakon 7 dana namakanja....i to samo pod uvjetom da ne snimaju od brade prema dolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare