To je to što me zanima!

S jednim kuponom iz 24sata do 10.000 kuna za super shopping

ZAIGRAJ I OSVOJI U ponedjeljak 30. rujna u dnevnim novinama 24sata pronađi jedan kupon, izreži ga i pošalji te osvoji 10.000 kuna na potrošačkoj kartici
Vidi originalni članak

Za samo dva dana, 30. rujna, u dnevnim novinama 24sata ćemo objaviti jedan nagradni kupon uz koji ćete uz malo sreće moći osvojiti glavnu nagradu, odnosno čak 10.000 kuna na potrošačkoj kartici Podravske banke.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 1 nagradni kupon, ispune ih sa traženim podacima i pošalju na adresu: "P.P. 650, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “S jednim kuponom do 10.000 kuna“.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do ponedjeljka 14. listopada 2019. do 9 sati.

Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije “24sata”, Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije i javnog bilježnika i to u ponedjeljak 14. listopada 2019. nakon 10 sati. Tročlana komisija nadzire izvlačenje nagrade, a svi pristigli kuponi podložni su provjeri. Dobitnik koji je osvojio nagradu u nagradnoj igri “S jednim kuponom do 10.000 kuna“ bit će objavljen na www.24sata.hr u roku deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena pravila. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Pravila korištenja osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „S jednim kuponom do 10.000 kuna“, koja se održava u jednom kolu 30.9. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare