To je to što me zanima!

S naručenim grudnjakom dobila i provokativan poziv

Britanka golemih grudi šokirala se vidjevši poruku s provokativnim pozivom za privatnu zabavu koju je dobila s grudnjakom koji je naručila poštom
Vidi originalni članak

Britanka Emily McNulty (23) iz Brixtona našla je rukom pisanu poruku s telefonskim brojem i dva poljupca u kutiji s grudnjakom koji je naručila iz Bravissima.
- Hej, prelijepa, zgodne stvari! Ako mi želiš napraviti privatnu zabavu, nazovi me na 07841 ******, Matthew Jxx - pisalo je na poruci s tipfelerom.
Emiliy je nazvala broj i razgovarala s muškarcem koji se predstavio kao Matthew Jones. Poklopio je nakon što ga je pitala za poruku. Nazvala je ponovno, ali nije se javljao.
- Vidjevši papirić, pomislila sam da mi je smjestio prijatelj. Međutim, onda sam vidjela da je kutija bila originalno zatvorena. Strašno! Možda je nečija šala, ali možda je neki perverznjak - rekla je. 
Kontaktirala je tvrtku Bravissimo koja proizvodi grudnjake za prsate žene. Požalila se na neželjeni dodatak uz grudnjak i tange koje je platila 400 kuna. Ponudili su joj kupon u znak isprike, ali njezin dečko Greg Stafford (22) i ona odbili su ponudu.
- Nismo primili ovakvu žalbu. Matthew Jones nikada nije radio kod nas - rekao je glasnogovornik.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • navijalo 27.10.2009.

    Matek89 kraljuuuu !!!!!

  • 27.10.2009.

    dok vidim takvu sisu odma sam u predinfarktnom stanju..... još da je koja malo bolja fotka

Komentiraj...
Vidi sve komentare