To je to što me zanima!

S prijateljima uplatio listić pa ga izgubio, našao ga u smeću

Ignacio Gonzalez je s još 14-oricom prijatelja uplatio listić. Slučajno je vidio da je dobitan broj zapravo onaj koji su uplatili. No dobitni listić više nije mogao naći...
Vidi originalni članak

Španjolac je umalo ostao bez 66,4 milijuna kuna dobitka nakon što je izgubio dobitni listić, piše AFP. Ignacio Gonzalez iz sjeverne pokrajine Baskije ostao je u šoku kada je u petak saznao da je broj listića koji je uplatio s još 14-oricom prijatelja ponuđen u bubnju humanitarne akcije za Španjolsku organizaciju slijepih. Kada je shvatio da je upravo broj koji su igrali dobitan, euforiju je brzo zamijenila panika. Gonzalez nije mogao pronaći listić. 

Pretražio je svoju kuću no listić nije pronašao. Lud od sreće i sa sve manje nade u pronalazak počeo je prekopavati kontenijere u svome susjedstvu. Listić je pronašao u smeću. Dobitak je podijelio s prijateljima te je svaki od njih dobio dio od 4,4 milijuna kuna. Kada je sve završilo, Gonzalez je priznao da se bojao reakcije suigrača. Rekao je kako bi ga vjerojatno 'razapeli' da je zauvijek izgubio listić. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vatrogasac90 03.01.2011.

    Pa ne da bi ga razapeli,raskomadali bi ga!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare