To je to što me zanima!

SAD: Prvo preživjela udar munje pa dobila na lutriji

Nitko ne može bolje shvatiti izraz 'sretan pogodak' od BreAnne Helsel iz Michigana koju je prvo pogodila munja, a nakon toga i dobitak na lutriji
Vidi originalni članak

Sretna tinejdžerka iz Michigana u SAD-u preživjela je udar groma da bi idući dan osvojila 100 kuna na lutriji. BreAnna je tog 6. lipnja bila iz svoje kuće u Blanchardu gledala kako vani sijevaju munje kad je shvatila da je prozor u kunhinji malo otvoren.
- Htjela je zatvoriti prozor i čim se primila za njega udarila ju je munja. Vjerojatno je grom udario u kuću ili pokraj nje - priča njezina majka Linda Johnson. BreAnna (16) je majci i liječnicima pokušala opisati kako se osjeća nakon udara groma.
- Osjećam se kao da su mi noge utrnule - kaže tinejdžerka. Dodala je i kako je vidjela da joj elektricitet ulazi kroz prste na rukama, a iznad glave jaki bljesak koji ju je odbacio na pod. U početku nije htjela ići na pregled u bolnicu, no nakon što je počela osjećati škakljanje u rukama, majka ju je odlučila odvesti u bolnicu. Osim crnih prstiju i drhtanja ruku djevojka nema nikakvih posljedica po zdravlje. Doktori u bolnici odmah su joj predložili da iskoristi svoju nevjerojatnu sreću taj dan i kupi listić u lutriji. Majka je i poslušala njihov savjet. Dobitni listić vrijedan je 100 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marko00 15.06.2008.

    bolje se rodit bez ku.ca neg bez sreće , jer ak imaš sreće i ku.ac će ti narast

Komentiraj...
Vidi sve komentare