To je to što me zanima!

Sam sebe ispikao nožem u kuk: 'Zašto? Nisam htio na posao...'

Japan: Nazvao je policiju i rekao da ga je napao potpuni neznanac i ranio dok se pokušao obraniti. Kasnije im je priznao da je sam sebe ranio jer mu je na poslu jako stresno
Vidi originalni članak

Masaru Miura (54) iz Japana nedavno je uhićen nakon što je priznao da se ubo u kuk kako bi izbjegao odlazak na posao.

Prvo je policiji tvrdio da ga je napao stranac nožem.

Očajni muškarac je toliko želio izbjeći odlazak na posao da se 22. veljače u zahodu na stanici podzemne željeznice ubo kuhinjskim nožem. Nazvao je policiju i rekao da ga je napao potpuni neznanac i ranio dok se pokušao obraniti. Kada je policija došla, pronašli su Masaru kako pokušava zaustaviti krvarenje. Policija je muškarca ispitala i uskoro su pronašli "rupe" u njegovom svjedočenju.

Uskoro im je postalo jasno da muškarac laže. Na kraju im je priznao da mu je bilo jako teško i stresno na poslu i da je pronašao nož u blizini stanice i odlučio se raniti kako ne bi morao otići na posao, piše OddityCentral. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • --- DAVOR --- 28.02.2017.

    To je psihopatija teška zrela za višemjesečno il višegodišnje psihijarijsko liječenje pod klućem. Zamislimo koji mali razlog bi mu trebao bilo kog ko mu stane na žulj ispika ako SAM SEBE ispika jer je eto LIJEN?!??!!

  • thedarkside 27.02.2017.

    Nije to nista ja sam jednom skocio sa krova i reko da sam pao ...dobio cjeli tjedan bolovanje ..,kupio gta 5 nisam se mogo skinit sa njega

  • 27.02.2017.

    a šta reći na ovo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare