To je to što me zanima!

ŠatoRevolucija na Facebooku: 'Hoću baš to - ili dižem šator!'

'Hoću da to uđe u Ustav' upravo je postala nebitna i zastarjela fraza i to sve samo zahvaljujući grupi u kojoj se prijeti dizanjem šatora za neispunjenje zahtjeva...
Vidi originalni članak

Susjed pali motornu pilu u nedjelju ujutro, pa ne možeš spavati? Digni mu šator u dvorištu! Razrednica te maltretira navodno prevelikim brojem neopravdanih sati? Digni joj šator u kabinetu! Djevojka ti je našla novog dečka? Pa digni joj šator pred zgradom. A njemu izbuši gume, naravno. 

Dizanje šatora postalo je legitiman način borbe za sve tvoje ciljeve, pa zašto ne bi i ti digao/la pokoji? To je otprilike moto nove Facebook grupe koja je otvorena danas i kojoj već sada munjevito raste broj članova. Pa ako se i vama diže šator, 'Hoću to - ili dižem šator' pravo je mjesto za to. 

I da - svaka slučajnost s pravim šatorima je posve slučajna!

Idi na 24sata

Komentari 48

  • oktopus1 22.03.2015.

    jeftino i povoljno iznajmljujem sator,sivo zelene boje ,uvjet duzi rok

  • - DAVOR - 21.03.2015.

    postali su predmet sprdnje i pravo im budi civilni invalidi se bore za radna mjesta i ravnopravnost u društvu a isto su paraplegičari,amputirci,slijepi,na štakama itd itd a ovi koji mogu roštiljat pod šatorom 150 dana nemogu radit?? zato i jesu tamo jer neznaju od objesti šta bi više htjeli jer su sve dobili aute kuče,stanove,bespl. medicinu, premijerske mirovine i sad još samo da naprave GMO ptice koje daju mlijeko

  • Lun@ 777 20.03.2015.

    Pa mislim da bi se naši stalni šatoraši trebali zamisliti, nad ovakvim porukama mladeži. Branitelji su dali svoj obol Hrvatskoj, neki su i invalidi, neki imaju PTSP, sve to stoji. Ali većina ih je bogato, jako bogato nagrađena. Mirovine prekrasne (većina), dobivaju aute na korištenje, stanove, kuće. Mislim da se moraju prilagoditi ostalim građanima, jer ljudi doista nemaju za osnovne životne potrebe, mladi nemaju posla, stariji jedva preživaljavaju sa mizernim mirovinama, i nitko niti ne pomišlja da bi protestirao, demostrirao, a kamoli ulogorio nasred Zagreba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare