To je to što me zanima!

Savršeni otac: Radi sinu sendviče a la Spužva Bob

Mali Britanac Oscar Northeast nije htio jesti pa mu je otac počeo dizajnirati hranu u obliku likova iz crtića. Danas mali Oscar jede povrće kao veliki
Vidi originalni članak

Britanac Oscar Northeast (4) jede samo likove iz crtića. Njegov otac Mark (36) razmišljao je kako da potakne izbirljivog sina da počne jesti pa mu je u svibnju počeo hranu dizajnirati tako da izgleda poput Spužve Boba, ribica iz Nema i raznih životinja.
- Nadam se da ću inspirirati i druge roditelje. Kod mog sina je upalilo. Nikad prije nije htio jesti rajčice, no onda je kušao kravatu sa Spužve Boba. To me sve više zaokuplja pa stalno razmišljam što bih još mogao napraviti sa sendvičima. Svakoga dana napravim nešto drugo - rekao je tata Mark, koji ima i kćer (6). Ponekad ga frustrira jer mu klavir od kruha padne na nožice od krastavaca, ili kad otpadne glava čudovištu iz Loch Nessa. Iako ga neki smatraju pomalo čudnim, Mark smatra da je sve vrijedno truda ako mu dijete poželi jesti. Na internetu objavljuje slike hrane koju dizajnira, a dnevno njegovu stranicu posjećuje 10.000 ljudi. Namjerava objaviti i knjigu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sanjalica34 24.09.2009.

    svaka čast tata......

  • trans 21.08.2009.

    Tata je valjda na burzi sa našim Ivom pa valjda ima vremena igrati se s hranom.

  • user_36809 21.08.2009.

    nebi se cudio da je netko pokupio ideju i otvorio restoran sa tako dekoriranom hranom za ovako razmažena derišta

Komentiraj...
Vidi sve komentare