To je to što me zanima!

Saznajte tko je dobitnik besplatnog uklanjanja dioptrije

Došlo je vrijeme da objavimo pobjednike nagradnog kviza i nagradimo najbrže igrače. Hvala svim sudionicima! Dobitnici nagradne igre 'Odigraj kviz i osvoji besplatno lasersko uklanjanje dioptrije' su:
Vidi originalni članak

Dobitnici nagradne igre 'Odigraj kviz i osvoji besplatno lasersko uklanjanje dioptrije' su:

1. Krunoslav Halama - potpuno besplatna operaciju laserske korekcije vidne oštrine, besplatni predoperacijski očni pregled i tri besplatne poslijeoperacijske kontrole

2. David Krajinović - besplatni predoperacijski očni pregled

3. Dejan Lukić -  besplatni predoperacijski očni pregled

4. Agneza Oršić - besplatni predoperacijski očni pregled

Svim sretnim dobitnicima i dobitnicama čestitamo i podsjećamo ih da se što prije jave u Polikliniku Bilić Vision (to pod link na Laserski centar) na telefon 01/4678 444 i rezerviraju svoj termin za pregled/operaciju, jer nagradu mogu iskoristiti do 13. prosinca 2013. 

Ostale igrače i čitatelje željeli bismo još jednom podsjetiti da je operacija laserskog skidanja dioptrije kratak i u potpunosti bezbolan zahvat koji će vam život zauvijek promijeniti nabolje.

 Zato vas pozivamo da se što prije odlučite odbaciti naočale i kontaktne leće, jer je naša akcija od 50% popusta ograničenog trajanja!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dalmatinska fjaka 18.11.2013.

    ...ni kviz ni lutrija ni sportska....nema se para....ostajem sa naočalima dok ne spuste ove besramne cjene za bar 90%

  • pupi1234 17.11.2013.

    ovo je super, trebalo bi organizirati više ovakvih nagradnih igra s nagradama koje pomažu ljudima kod zdravstvenih problema, a nisu baš svima financijski dostupne.

  • sspavlovic734 16.11.2013.

    čestitam :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare