To je to što me zanima!

Šef digao utvrdu od novca da se obrani od bijesnih radnika

Jednom nakon što su shvatili da je histeriju izazvala laž, radnici su sjedište tvrtke napustili vedri i nasmiješeni, ali i bogatiji za novce koje su pojedini vozili u kolicima
Vidi originalni članak

Kineski trgovac nekretninama Cheng Hsiao (45) iz Guiyanga dočekao je prije desetak dana mnogobrojne bijesne djelatnike doslovce okružen utvrdom koju je podigao pomoću snopova novčanica.

Sav im je taj novac na kraju i podijelio, pa u pola sata od beskrupuloznog prevaranta postao "najbolji šef na svijetu" jer su njegovi radnici shvatili da ih je netko preveslao i uvjerio u totalnu laž.

Naime, tvrtkom se pronio glas da je bankrotirao i da se sprema na bijeg iz zemlje, što je osobito pogodilo farmere koji su mu prodali svoja zemljišta i koji su se uplašili da će ostati goli i bosi.

- Užasno mi je žao što sam posumnjao u njega. On je velik biznismen i još bolji šef - izjavio je jedan od djelatnika Kong Lu (53), koji je u sjedište tvrtke ušao bijesan, a izašao presretan zašto što je još dobio i bonus uoči kineske nove godine - prenosi Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • komentator zgb 22.02.2015.

    jbg .. naši nemaju keš .. imaju satove, a od toga ne možeš sagraditi zid .. inače bi i oni isto tako

  • nikluk20 13.02.2015.

    jedna hrpa je jedna kutija cigareta :P

  • najiram 10 13.02.2015.

    pa ipak je neko morao postati siromah da bi ovaj bio prebogat....novinari su lažljivci....

Komentiraj...
Vidi sve komentare