To je to što me zanima!

Seks-guru: Spavala sam s 1500 klijenata i izliječila ih

Britanka Mare Simone sama kaže da ima posao iz snova i da joj nikada nije bilo teško raditi. Spavala je sa 1500 muškaraca, a uglavnom su tuđi muževi
Vidi originalni članak

Britanka Mare Simone (54) iz Chelseaja naziva se "seks-surogatom". Posvetila je život pomažući muškarcima, ženama i parovima da prebrode probleme u spavaćoj sobi. Kao kvalificirani seksualni terapeut podučila je više od 10.000 klijenata u prošle 23 godine. Procjenjuje se kako je imala vaginalni seks s njih 1500. Tvrdi kako u tome nema ništa loše ni ilegalno.
- Zarađujem za život spavajući s tuđim muškarcima. Ali ni u kom slučaju nisam prostitutka jer to radim u terapeutske svrhe. Ljudi plaćaju moje savjete, a ne seks - rekla je i dodala kako ne pomaže samo muškacima nego i ženama.
Slobodna Mare ima pet tretmana na dan. Klijenti uglavnom trebaju pomoć s erekcijom, preranom ejakulacijom ili ih pošalju žene jer nisu zadovoljne njihovim učinkom. Prije nego što dođu na terapiju, moraju se testirati na spolno prenosive bolesti i dolaze s kondomom. Žene ući masturbaciji. Za neke je dovoljno samo nekoliko tretmana, a nekima treba do 12. Tretman počinje s razgovorom, zatim slijedi masaža kako bi se opustili pa vježbe pred zrcalom.
- Moj posao je da ih uputim na to kako njihov problem nije samo fizički, nego ima veze sa samopouzdanjem - rekla je Mare, koja nije uvijek bila ovako opuštena.
Poznanik ju je silovao sa 19 godina. S prvim mužem Victorom deset godina poslije još je bila prestrašena. Na nagovor prijatelja počela je proučavati tantrički seks. Naplaćuje sat vremena tretmana oko 850 kuna.
- Ponekad ću se poseksati s mužem pred ženom samo da bih im pokazala kako da budu senzibilniji ljubavnici - dodala je.
Iako je ponosna na svoj posao, još joj je teško reći obitelji i prijateljima čime se bavi.
- Nikad mi još nije bilo teško otići na posao. obožavam ga i ne planiram u mirovinu barem još deset godina - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Gara 15.09.2009.

    svako je gospodar svoga tjela i može da radi sa njime šta hoće...

  • 15.09.2009.

    Stoji ku... na cesti, čeka mušterije, kad prilazi policajac i pita: \'\'Je li, prodaješ li ti, možda, sexualne usluge ovdje?\'\' A ona odgovori: \'\'Neeee, ja prodajem kondome uz praktičnu demonstraciju\'\'.

  • black25 15.09.2009.

    Ma sve 5 shorty:) Ništa ja nju ne osuđujem,niti žena krade niti siluje. Uopće se ne dotičem neke moralnosti njenih postupaka. Niti je to na meni niti me zapravo zanima. Ono što me intrigira u ovome što je napisano je samo ono što sam navela u prvome komentaru; davanje drugog naziva istoj stvari. Znači, ona prodaje svoju p..ali nije prostitutka nego terapeutkinja.. Zapravo...svaka čast ženi kad se toga sjetila,ako ništa drugo bolje zvuči. Njena p-njena stvar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare