To je to što me zanima!

'Selfie' za otkaz: Policajka se na dužnosti slikala u - toplesu

Nidia Garcia prije nekoliko je dana, recimo to tako, prekoračila svoje ovlasti nakon čega je i kažnjena privremenim razrješenjem s dužnosti. U međuvremenu se ispričala, no već je bilo kasno...
Vidi originalni članak

Kad meksička policajka Nidia Garcia radi 'selfije' onda ih radi, čini se, bez ikakve zadrške. Tako je prije nekoliko dana na svojem Facebook profilu objavila jedan na kojem je u toplesu. Naravno, zaboravila nije ni 'duckface'.

Time ne samo da je prekršila pravila Facebooka koji ne dopušta uploadanje takvih fotografija, Nidia Garcia je time - još gore - prekršila pravila svoje službe. 

Čim je fotografija došla do njoj nadređenih, policajka je suspendirana na još neodređeni rok, a odmah potom se i javno ispričala. 

- Pogriješila sam time što sam se fotografirala za vrijeme radnog vremena, dok sam još nosila službenu uniformu. Zbog tog se vrlo nemoralnog čina želim duboko ispričati ministru sigurnosti i pravde te načelniku Escobedu. Osjećam gađenje jer sam najveću štetu počinila svojim kćerima, ali i suprugu, roditeljima, braći i cijeloj obitelji, napisala je Nidia na svojem Facebooku. 

Unatoč svemu, piše The LAD Bible, Nidia je nastavila s objavom 'selfija' kao da se ništa nije dogodilo. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • ajetodoo 27.04.2016.

    Svima se ispričala osim nama koji to moramo gledati.

  • gender bender 23.04.2016.

    fascinantno, nije vam problem prikazati slike sudara mrtvih itd ali kad bi trebali viditi sise onda to zamaglite?! sramite se!

  • montello 21.04.2016.

    dobra je dobra. vatrena je

Komentiraj...
Vidi sve komentare