To je to što me zanima!

SETI: Nikakva tri svemirska broda ne putuju prema Zemlji

Svemirske brodove navodno je otkrio znanstvenik Craig Kasnov, za kojeg u institutu SETI tvrde da nikada kod njih nije radio. Cijelu priču nazivaju 'lažnom glasinom'
Vidi originalni članak

Prema pisanju nekih medija prema Zemlji jure tri novootkrivena svemirska broda. Najveći od njih širok je 240 kilometara dok su ostala dva manja, piše ruska Pravda. Trenutno se nalaze iza orbite planeta Plutona i mogu se vidjeti na internetskoj stranici Sky Map ako se učitaju sljedeće koordinate: 19 25 12 -89 46 03, 16 19 35 -88 43 10 i 02 26 39 -89 43 13.

Nova verzija 2012.?

Do Zemlje bi trebali stići oko sredine prosinca 2012. godine što su mnogi odmah povezali s proročanstvom drevnog naroda Maja. Svemirske brodove navodno su otkrili znanstvenici instituta SETI koji se bave potragom za vanzemaljskom inteligencijom.

'Nema nikakvih svemirskih brodova'

Iz SETI-ja odlučno odbacuju takve navode. Znanstvenik Craig Kasnov  koji je navodno našao tri velika objekta, tvrde u SETI-ju , nikada tamo nije ni radio niti imaju djelatnika koji se tako zove. Također kažu da ukoliko bi SETI i našao takvo otkriće, objavio bi ga na svojim internetskim stranicama. Znanstvenik je leteće objekte navodno otkrio sustavom HAARP, lociranom na Aljaski, koji u SETI-ju niti ne koriste. Prema koordinatama, leteći objekti se nalaze na dijelu neba koji se s Aljaske ne može vidjeti. U priopćenju iz SETI-ja ističu kako je cijela priča neistinita glasina i djelo internetskih stranica koje nisu niti provjerile o čemu se zapravo radi. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • enio2enio 10.12.2012.

    nije ˝lazna glasina˝jer je samom radio na odjelu fizike i znanosti!

  • Harvey (W)Einstein 29.11.2012.

    hahahaha,koja gluparija.pa da nešto "nezemaljskog" podrijetla i ide k nama,sigurno to ne bismo vidjeli našom tehnologijom,pa nemaju oni brodove od karbonskih vlakana,imaju tehnologiju koja je nama nezamisliva.manite se ćorava posla sa svojim "znanstvenim" glupostima.nismo sami i to je činjenica,ni ljudska mašta nije toliko razvijena da tako nešto izmisli,a ti i takvi slični "mozgaši" su do prekjučer tvrdili da je Zemlja ravna ploča.

  • MislavGodanj 26.10.2012.

    Kako teorija kaze da je prije zemlja bila velika i da su zajedno Vanzemaljci i ljudi pogodio ih je meteor pola djela je otislo na lijevu stranu pola na desnu i tako smo se rastali

Komentiraj...
Vidi sve komentare