To je to što me zanima!

Sirena posvađala internet: 'Ček, otkad one imaju toliku zadnjicu, ova još ima i silikonske grudi?!'

Počela je kao manja debata, a završilo kao viralna svađa. Neki smatraju da je to sloboda umjetnika i da u tome nema ništa loše, a drugi da izgleda nakaradno, kaže ravnatelj škole u Italiji čiji učenici su izradili kip sirene s oblinama
Vidi originalni članak

Jedan kip u Italiji podigao je puno prašine na internetu. Naime, kip sirene s juga Italije kritiziraju zbog toga što ima obline. Mnogi na internetu tvrde da sirena ne može imati i stražnjicu poput čovjeka i rep poput ribe.

- Počela je kao manja debata,a  završilo kao viralna svađa. Neki smatraju da je to sloboda umjetnika i da u tome nema ništa loše, a drugi da izgleda nakaradno - tvrdi ravnatelj umjetničke škole Adolfo Marciano. Naime, u njegovoj školi je nastalo ovo djelo, sad svjetski poznato.

Mladi umjetnici su stvorili kip kako bi odali počast Riti Levi-Montalcini, pokojnoj talijanskog senatorici i dobitnici Nobelove nagrade, prenosi Monopoli Times, koji je prvi izvijestio o ovoj priči.

Tiziana Schiavarelli, glumac iz Italije, kaže kako se lokalci bune i kako imaju štošta reći o kipu.

O TOME JE DUGO MAŠTALA I to postoji: 'Radim kao morska sirena i fantastično zarađujem'

- Izgleda poput sirene koja ima silikone, i najgore od svega, golemu stražnjicu, kakvu nismo nikad vidjeli kod likova sirena. Barem ja nikad nisam - kaže glumac, prenosi Guardian.

I glumica Whoopi Goldberg u svom talk showu The View komentirala je sirenu. 

- Wow, ima ogromnuuu... - kazala je Whoopi ismijavajući ljude koji, kako kaže, prave veliku 'frku' oko nečega što nije uopće stvarno.

- Mislim da niti jedno dijete neće pomisliti kako je seksi - rekla je glumica. 

Ipak, rasprava i ispod njenih snimki s YouTubea, se nastavila...

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Crni1021 08.05.2023.

    Ni loša

  • helidon 08.05.2023.

    pozirala im Knolica

Komentiraj...
Vidi sve komentare