Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

I to postoji: 'Radim kao morska sirena i fantastično zarađujem'

I to postoji: 'Radim kao morska sirena i fantastično zarađujem'

Skidanje repa, kaže ova Amerikanka, nije nimalo jednostavno i nerijetko joj je za to potrebno 15 minuta i dobra doza lubrikanta kako bi joj koža bila dovoljno skliska

VIDEO

Od malih nogu Emily Alexandra Guglielmo (32) s Floride u SAD-u je sanjala da postane sirena. Godine su prolazile, a njoj se ta misao i dalje motala po glavi. Kaže se da privlačimo ono o čemu intenzivno razmišljamo pa se ona doista 'pretvorila u sirenu' i još na tome dobro zarađuje.

POGLEDAJTE VIDEU:

Pokretanje videa...

01:05

Kaže da kao sirena mjesečno zaradi oko 8000 dolara (oko 60.000 kuna). Roditelji su toliko oduševljeni koliko se dobro transformira da je već angažiraju za elitne dječje zabave. 

Slobodno vrijeme provodi u bazenu, fotka se i sve objavljuje na Instagramu i TikToku.

Priznala je kako je znaju kontaktirati muškarci koji od nje traže da im se pokaže u toplesu, odnosno da na sebi ima samo silikonski rep sirene. Osvanula je i na naslovnici Playboya.

Throwback to my Playboy New Zealand cover 🐰

Objavljuje Emily Alexandra GuglielmoPetak, 8. srpnja 2022.

- Biti sirena je iznimno posebno jer mogu mališanima ostvariti snove. Mnogi od njih doista vjeruju da sam prava sirena baš kao što vjeruju u Djeda Mraza - rekla je.

- Osjećam se kao da sam oduvijek bila sirena, još dok sam kao mala djevojčica svaki vikend išla na plažu i kupala se u moru. To mi je urođeno. Rep sirene odlučila sam napraviti u dobi od 22 godine za potrebe fotografiranja - nastavila je.

- Platila sam ga 3400 dolara (oko 25.000 kuna) i nisam ni sanjala kolika će to biti atrakcija. Ljudi su mi počeli prilaziti tražeći da me angažiraju za razne događaje i zabave - prisjetila se.

Skidanje repa, kaže, nije nimalo jednostavno i nerijetko joj je potrebno 15 minuta da to napravi i dobra doza lubrikanta kako bi joj koža bila dovoljno skliska. 

Osim za dječje zabave, mnogi je diljem SAD-a angažiraju za predstave u vodi, podvodne izložbe... Nastupa pod imenom 'Američka sirena'.

Japanac ima posao iz snova: Ne radi ništa i još mu masno plate
Japanac ima posao iz snova: Ne radi ništa i još mu masno plate

Ima dečka koji je podržava u ovoj pomalo neobičnoj karijeri i pomaže s nastupima. 

- Priznao mi je da mu je seksi kad mi muškarci šalju poruke i traže da se fotkam u škakljivim pozama - rekla je.

Nekada je kaže radila kao model i showgirl. Desetak godina je plesala po hotelskim odmaralištima diljem zemlje. Tada je stekla neke loše navike među kojima je bilo i teško opijanje.

- Znala sam popiti litru votke na dan. Prije tri godine potražila sam pomoć kod Anonimnih alkoholičara i od tad sam trijezna. Tijekom mojih 10 godina profesionalnog plesa, putovala sam zemljom i živjela dulje vrijeme sama. Tijekom tih godina stekla sam groznu naviku da pijem svaku večer što je postalo ovisnost. Srećom, uspjela sam otići na odvikavanje i hvala Bogu uspjela sam ostati trijezna. Nisam popila ni gutljaj alkohola od 1. travnja 2019. godine - rekla je, a prenosi The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku