To je to što me zanima!

Sjedni, jedan: 'Napucala' ga je za oltarom jer ne zna zbrajati

Nakon što mladoženja nije znao odgovoriti na pitanje koliko je 15 plus 6, mlada je istrčala sa svadbe. Bila je to kap koja je prelila čašu i uništila dogovoreni brak...
Vidi originalni članak

Čak i danas, u 21. stoljeću, većina se brakova u Indiji dogovara, a nerijetko u brak ulaze i maloljetne osobe. No, do nekih se stvari ipak drži u cijeloj priči. Primjerice - do poznavanja matematike.

Prije nekoliko dana tako je mlada u indijskom selu Rasoolabad pred oltarom ostavila mladoženju jer nije znao zbrajati. Kad je posumnjala da mladić nije previše bistar, mlada se povjerila svojim bratićima, a oni su ga usred ceremonije upitali koliko je to 15 plus 6 .

Mrtav hladan, mladić je ispalio - 17. Njegov je krivi odgovor označio prekid dogovorene ceremonije i braka. Jadan vjerojatno nije ni sanjao da će ga vlastito vjenčanje podsjetiti na osnovnoškolske dane u kojima očigledno nije previše pozorno pratio predavanja.

Mladoženjina  obitelj je mladu pokušala odgovoriti od prekida, no ona je ostala odlučna.

Na licu mjesta se pojavila i policija, no obitelji su sve razriješile u miru te jedna drugoj vratile poklonjeni nakit i ostale vrijednosti zbog kojih je brak i dogovoren.

- Svaki učenik prvog razreda znao bi riješiti zadatak koji smo postavili mladoženji. Njegova nam je obitelj lagala o njegovoj obrazovanosti i tako nas osramotila. Mi smo sve organizirali i pripremili i to je bilo pitanje prestiža. Prevareni smo, izjavio je otac mlade, prenosi RT .

Ova nas je priča podsjetila na još jedno bizarno indijsko vjenčanje čija je snimka internet preplavila još prije nekoliko godina. Na njemu nije bilo matematike, ali je bilo vatrometa u zatvorenom prostoru.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • toma789 15.03.2015.

    To je laž!! Indijac koji ne zna zbrajati, ne vjerujem ;)

  • srv 15.03.2015.

    Kakav kaos od svadbe xD

  • TINA77_2 15.03.2015.

    Ma koda je bitno jel bistar,bitno da neš drugo radi dobro!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare