Obavijesti

Viral

Komentari 36

Sjedni, jedan: 'Napucala' ga je za oltarom jer ne zna zbrajati

Sjedni, jedan: 'Napucala' ga je za oltarom jer ne zna zbrajati
1

Nakon što mladoženja nije znao odgovoriti na pitanje koliko je 15 plus 6, mlada je istrčala sa svadbe. Bila je to kap koja je prelila čašu i uništila dogovoreni brak...

VIDEO

Čak i danas, u 21. stoljeću, većina se brakova u Indiji dogovara, a nerijetko u brak ulaze i maloljetne osobe. No, do nekih se stvari ipak drži u cijeloj priči. Primjerice - do poznavanja matematike.

Prije nekoliko dana tako je mlada u indijskom selu Rasoolabad pred oltarom ostavila mladoženju jer nije znao zbrajati. Kad je posumnjala da mladić nije previše bistar, mlada se povjerila svojim bratićima, a oni su ga usred ceremonije upitali koliko je to 15 plus 6 .

Mrtav hladan, mladić je ispalio - 17. Njegov je krivi odgovor označio prekid dogovorene ceremonije i braka. Jadan vjerojatno nije ni sanjao da će ga vlastito vjenčanje podsjetiti na osnovnoškolske dane u kojima očigledno nije previše pozorno pratio predavanja.

Mladoženjina  obitelj je mladu pokušala odgovoriti od prekida, no ona je ostala odlučna.

Na licu mjesta se pojavila i policija, no obitelji su sve razriješile u miru te jedna drugoj vratile poklonjeni nakit i ostale vrijednosti zbog kojih je brak i dogovoren.

- Svaki učenik prvog razreda znao bi riješiti zadatak koji smo postavili mladoženji. Njegova nam je obitelj lagala o njegovoj obrazovanosti i tako nas osramotila. Mi smo sve organizirali i pripremili i to je bilo pitanje prestiža. Prevareni smo, izjavio je otac mlade, prenosi RT .

Ova nas je priča podsjetila na još jedno bizarno indijsko vjenčanje čija je snimka internet preplavila još prije nekoliko godina. Na njemu nije bilo matematike, ali je bilo vatrometa u zatvorenom prostoru.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta