To je to što me zanima!

Sjeverna Koreja se smilovala Brazilu u finalu i tukla ga 8-1

Zafrkanti koji stoje iza kanala Korea News Backup dovršili su šalu i objavili da je Sjeverna Koreja očekivano osvojila Svjetsko prvenstvo svladavši domaćine s 8-1...
Vidi originalni članak

Sjeverna Koreja očekivano je obranila naslov prvaka svijeta u nogometu svladavši Brazil s 8-1 u finalu na Maracani. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, ali su šampioni prestali pucati prema vratima domaćina u 10. minuti kako bi mu dopustili da se od natjecanja časno oprosti.

Tako barem možemo zaključiti iz novog uratka zafrkanata koji su u subotu prevarili dobar dio svjetskih medija 'izvještajem' sjevernokorejske nacionalne televizije u kojemu je tada bilo rečeno da su reprezentativci bez prolivene kapi znoja prošli skupinu.

Oko montaže su se potrudili i ovaj put, te su između ostalog prikazali razdragani narod na stadionu i ulicama, Kim Jong-una kako dočekuje reprezentativce na aerodromu, ali i kapetana momčadi kako pozira sa slavnim peharom.

Jedino su malo pretjerali s rezultatima, pa je tako ispalo da je Sjeverna Koreja turnir zaključila s gol razlikom 33:2 što je, naravno, suluda tvrdnja jer svi znamo da je toj momčadi nemoguće zabiti dva pogotka na jednom turniru.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • zelenooka26 20.07.2014.

    ee dok ih Kim dohvati...:)

  • GoranRoger 18.07.2014.

    jedino u trenutku kada diže pokal na stadionu nema nikoga osim tih 30 novinara (nema nikakvih bliceva sa gledališta ni ikakvih svjetala), mogli su to malo i bolje sredit...

  • lajd88 17.07.2014.

    šta nije njemačka i nizuzemska bila u finalu 1-0 ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare