To je to što me zanima!

Skočio i drugi put s 5. kata zbog suprugina gunđanja

Popivši tri boce votke, Aleksej (21) je pred ženom otvorio prozor i skočio s 5. kata. Popeo se natrag, čuo ženinu viku i prigovaranje te ponovno skočio
Vidi originalni članak

Aleksej Roskov bio je prepijan da bi se sjetio zašto je prvi put skočio s petoga kata moskovskog stana u kojemu živi sa ženom Yekaterinom. Ali zato dobro zna zašto je nakon 10 minuta skočio i drugi put - zbog njenog prigovaranja oko prvotnog skoka. U razmaku od samo desetak minuta, mladić je nakon tri boce votke koje je "slistio", otvorio prozor i skočio s visine od 15 metara. Žena je u panici pozvala hitnu. U to se vrijeme Aleksej ustao s poda te popeo natrag na peti kat do svoga stana. Dočekala ga je ženina vika i pitanja zašto je to napravio. Nije mu bilo druge nego skočiti opet, i preživjeti. Liječnici su konstatirali kako je mladić čudesno preživio jer na tijelu ima samo nekoliko ogrebotina. Isti dan su ga pustili iz bolnice. Prestao je piti i tek sad shvaća koliku je sreću imao.
- Nisam imao pojma što radim. Dobro, prvi put stvarno ne znam zašto sam skočio, ali drugi put, ta ženina vika i prigovaranje, nisam imao drugog izlaza pa sam ponovno napustio prostoriju, kroz prozor - rekao je Aleksej.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • opera 10.04.2009.

    hahahahhahahahhahhaah,zamislite se u situaciji te zene! hahaha koji kralj!

  • slama 10.04.2009.

    PA KAK nebi gunđala kad je ovaj notorni pijanac,kaj da mu veli ,super mužek?

  • lik2008 10.04.2009.

    jarane baci nju vjestice lete,

Komentiraj...
Vidi sve komentare