To je to što me zanima!

Slika dana: Uhvatila mladenca kako kumi drži ruku na guzi

Na ruskim društvenim mrežama u srijedu se pojavila fotografija koju smo naprosto morali prenijeti. Slutimo da svjedoči o najkraćem braku svih vremena. Pogledajte...
Vidi originalni članak

Unatoč tome što je tek izgovorio zavjet, jedan nepoznati mladenac naprosto nije mogao odoljeti guzi plavokose kume, pa ju je zgrabio kako bi toj dami jasno dao do znanja što mu je na pameti.

Taj je čin okom uhvatila mladenka, čiji izraz lica nameće zaključak da ta gesta nije bila neprimjerena šala inače samo dobrih prijatelja.

Što se zbilo poslije ostaje nam da nagađamo, pa i vi u komentarima dajte mašti na volju i ispričajte ostatak priče. 

Je li brak izdržao prvo iskušenje, što je mladenka izgovorila suprugu, a što najboljoj prijateljici, je morao intervenirati sam Chuck Norris kako bi obuzdao bijes djevojke u vjenčanici... Naposljetku, što biste vi učinili da ste se našli u identičnoj situaciji?

Idi na 24sata

Komentari 84

  • DaRić 23.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • marijaterezija2 05.05.2013.

    Ovo je reklama

  • bubamara2103 05.04.2013.

    za sreću je potrebno troje

Komentiraj...
Vidi sve komentare