To je to što me zanima!

Slomila je čak i vrata: Ovakav prekid veze nikada niste vidjeli

Prekidi su rijetko ugodna i bezbolna iskustva. No, jedna se Amerikanka potrudila da njen bivši prekid s njom zapamti do kraja života. Kada je se napokon riješio, sigurni smo, sa srca mu je pao kamen veličine Velebita.
Vidi originalni članak

Jedna od danas najgledanijih snimaka na Redditu je snimka agresivnog ispada djevojke koju je upravo napustio njen (sada bivši, jel') partner. Nakon što joj je rekao da ju ostavlja, ona mu je 'stisnula' šamar čije posljedice možete vidjeti oko osme minute snimke. 

Mladić ju je nakon toga izbacio van te počeo snimati njeno ponašanje, najvjerojatnije kako bi se osigurao ukoliko ona učini nešto nepromišljeno. Ono što je uslijedilo šokiralo je gotovo stotinu tisuća ljudi koji su kroz proteklih nekoliko dana pogledali snimku

Djevojka je naime pod prijetnjama pokušavala ući u kuću na sva moguća vrata i prozore, a jedna je vrata na kraju i razbila. 

- Samo da joj na usta ne ide pjena, napisao je jedan od komentatora na YouTubeu, a drugi se složio: 'Ovo izgleda kao početak zombi apokalipse...'

U svakom slučaju, kakav god prekid da imali, nadamo se da nikada nećete imati - ovakav. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • monikakarla 13.10.2016.

    Koja bolesnica!!!ona ima neku psihičku dijagnozu..treba na lječenje i to hitno!!!a on dobro što nije izašao jer bi još on završio u zatvoru .

  • pinökio-wien 11.10.2016.

    I treba mu.Danas su i tak svi muskarci metrosexuell..cimti pocnes cupkati obrvice-razmislio sebi i svom zivotu...

  • Thunderica 11.10.2016.

    Pop*dizdila jer ju je izbacio iz kuće.Kad ego proradi,zbogom pameti.On je tipični primjer psiholoskog zlostavljaca,koji je divljao u vezi kao ona sada,samo na "ljepš"i emocionalni način.zlostavljaca koji stavlja na net ova srnja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare