To je to što me zanima!

Snimila slijetanje NLO-a, nitko zasad nema jasno objašnjenje

Arizona je posebno mjesto za ufologe i sve koji su fascinirani NLO fenomenom, a nedavno je jedna žena sasvim slučajno snimila vrlo neobični tanjurasti leteći objekt
Vidi originalni članak

U petak, 7. studenog ove godine , dakle prije otprilike dva tjedna, jedna je majka iz Arizone kći povela u šetnju parkom i svjedočila prizoru kojemu se nije ni najmanje nadala.

- Prvo sam čula zvuk nekoliko helikoptera. Digla sam pogled i vidjela nekoliko njih. Ispod je pak bio ogromni tanjur koji je lebdio iznad planine koja je bila točno ispred mene - napisala je žena u opisu videa na YouTubeu zbog kojeg se i na Redditu razvila opširna rasprava.

- Nakon nekoliko minuta mirovanja, objekt je počeo mijenjati oblik i boje. U tom se trenutku objekt spustio na tlo, a ja sam krenula prema automobilu kako bi pokušala doći do tog mjesta. No, objekt se u međuvremenu opet dignuo s tla. Tada sam snimila drugi, tamniji dio snimke. Objekt nije ispuštao nikakav zvuk u što sam se uvjerila i još jednom kasnije, kada sam putovala kući i kada je tanjur preletio točno iznad mene, objašnjava dalje ona.

U komentarima je pak objasnila da je ovo po drugi put da je u Phoenixu u Arizoni vidjela neidentificirani leteći objekt . Prvi je, kaže, bio mnogo veći i imao je oblik slova 'v' . Također, bio je potpuno tih.

Arizona: Podzemne baze i tisuće svjedoka koji su vidjeli NLO-e

Arizona je i inače mjesto vrlo popularno među ufolozima. Naime, prema nekim se navodima u toj državi nalazi čak 11 podzemnih baza američke vojske. To ipak nije ništa neobično, jer svaka od zemalja SAD-a ima minimalno dvije takve vojne baze.

Ono što pak Arizonu stavlja na posebno mjesto mape ufologa su vrlo česta viđenja o letećih objekata. Jedno od najpoznatijih - ' Phoenix Lights ' - dogodilo se 1997. godine, kada je letjelicu u obliku slova 'v' vidjelo čak nekoliko tisuća ljudi. Među njima je bio i tadašnji guverner Fife Symington koji ga je opisao kao 'onozemaljski'. Sve do danas, Phoenix Lights je ostalo najmasovnije viđenje NLO-a u povijesti .

Idi na 24sata

Komentari 44

  • zmaj1987 17.01.2015.

    ma to general traži Ramba da ga neubiju :D

  • elnegociozd 01.01.2015.

    to nesto americki debili nesto mudruju i testiraju!pa zato i je u blizini HELIKOPTER !skuzite

  • Mijo Fekeć 20.11.2014.

    Za sve koji o ovakvim stvarima žele saznati nešto više preporučam knjigu Krešimira Mišaka "Svjetla na nebu".Kronologija istraživanja NLO-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare