To je to što me zanima!

Šok u studiju: Dick dirao nogu Ivanke Trump, izbacili ga van

Nakon što je komičar Andy Dick ponovno uhićen zbog seksualnog napastovanja, u medijima se pojavila snimka talk showa u kojem je Dick na nacionalnoj televiziji pipao Ivanku Trump
Vidi originalni članak

Vijest da je američki komičar Andy Dick optužen za napastovanje žene u travnju ove godine nije previše iznenadila javnost. No snimka iz 2007. na kojima komičar na nacionalnoj televiziji pipka Ivanku Trump, kći američkog predsjednika koja je u međuvremenu postala jedna od najpoznatijih političkih ličnosti u SAD-u, ovih je dana ponovno ugledala na svjetlo dana i šokirala javnost.  

Dick je prvi puta uhićen 2008. godine jer je 17-godišnjoj djevojci navodno povukao grudnjak i svima pokazao njezine grudi, a Daily Mail je u posjedu fotografija iz 2013. na kojima komičar na nekom događanju neprimjereno dodiruje ženu i muškarca. Na obje fotografije Dick im je gurao ruku ispod odjeće. 

Uz salve smijeha iz publike, Ivanka i domaćin Jimmy Kimmel nastojali su, uz šaljive komentare, zaustaviti Dickovo problematično ponašanje. Kako ništa nije pomagalo, Kimmel je u pokušaju da 'spasi' Ivanku ustao sa stolice i pokušao odmaknuti Dicka od Ivanke. 'Andy, Andy, Donald Trump će nas obojicu ubiti' - komentirao je. No ni to nije pomoglo.

Ni minutu kasnije, Dick se ponovno pokušao približiti Trumpovoj kćeri. Ovaj put ju je pokušao zgrabiti za kosu i dodirivao je po ruci. U tom trenutku, Kimmel je ustao sa svoje stolice i otišao do Dicka. Istovremeno je pozvao zaštitare. Uz pomoć zaštitara, dignuo je komičara s kauča i izvukao ga s pozornice. 

'On je malo luckast'

- Bilo je vrijeme da ode, pa sam ga ispratio van - izjavio je domaćin talk showa, komentirajući događaj. 'Andy je naprosto takav. Ne uzrujava se. U njegovom društvu uvijem mi je pomalo neugodno. Nikad ne znate što će učiniti. Malo je luckast - objasnio je Kimmel.

Krajem prošle godine, Andy Dick je bio još toliko drzak da se pohvali incidentom. 

- Ono kad sam pipao Trumpovu kćer Ivanku na Jimmy Kimmel Live. Noge su joj bile blještave, a ja sam pokušao vidjeti može li se taj glitter obrisati. E da, i pogrešno sam shvatio da će htjeti izaći sa mnom na spoj. Iznijeli su me zaštitari - napisao je. 

Zatim je pokušao izjednačiti svoje postupke s Trumpovim ponašanjem.

- Hoće li netko iznijeti Trumpa? Najozbiljnije. Zbunjujuća vremena - zaključio je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Blokirani_Batina 05.07.2018.

    Tipicno za libtarde! Njihovi lijevi su ovakvim ponasanjem "luckasti", a normalan covjek ako kaze zeni da je zgodna je seksualni napasnik?!

  • simunicevdom 05.07.2018.

    Dick digno ti se

  • neizbjezan 05.07.2018.

    Dok ju je dirao digao mu se prezime

Komentiraj...
Vidi sve komentare