To je to što me zanima!

'Šokirala' građane: Voditeljica dobila otkaz zbog svoje haljine

Znala sam da se emisija emitira tijekom Ramazana i pazila sam na odjeću. Nisam htjela obući nešto što bi bilo protiv tradicije. Vodila sam računa o svemu, kaže voditeljica...
Vidi originalni članak

Voditeljica popularnog kviza u Kuvajtu dobila je otkaz na televiziji na kojoj je radila jer gledatelji nisu bili zadovoljni njenom odjećom. Amal Al-Awadhi (29) kaže da je još dok je emisija trajala čula razgovor u režiji o tome kako kviz treba odmah prekinuti.

To se i dogodilo nakon lavine nezadovoljstva na društvenim mrežama. Gledatelji su, naime, smatrali da je Amal neadekvatno odjevena za Ramazan. 

No, službeni zahtjev za prekidom emisije uputio je jedan vladin dužnosnik i to, kako kažu, na temelju brojnih prigovora javnosti. 

- Znala sam da se emisija emitira tijekom Ramazana i pazila sam na odjeću. Nisam htjela obući nešto što bi bilo protiv naše tradicije. Vodila sam računa o tome kako se odijevam i što govorim, rekla je voditeljica. 

Gledatelji pak smatraju da je haljina trebala biti skromnija, javlja Daily Mail.

Sveti mjesec Ramazan za muslimane je vrijeme posta od zore do sumraka, a trebali bi se suzdržati i od tjelesnih užitaka.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Ira27 15.06.2018.

    Boze sveti ti muslici su stvarno nesto posebno...ne moze me nitko uvjerit da su normalni i gotovo. Krscanstvo ima svojih bisera, al brate mili po kolicini apsurda ni blizu ovim biserima...

  • MajaSpt 14.06.2018.

    heeeeeeeeeeej šeki šekiiii tako ti allahaaaa

  • tallija 14.06.2018.

    pa sta je trebala!? poklopit se plahtom

Komentiraj...
Vidi sve komentare