To je to što me zanima!

Šokirao gledatelje: Predstavio poze u seksu za 'zlatnu dob'

Voditelj je u jutarnjoj emisiji britanskog ITV-a imao goste koji su "testirali" nove vibratore te su demonstrirali položaje u seksu za ljude starije od 60 godina
Vidi originalni članak

Britanski voditelj Phillip Schofield u jutarnjoj emisiji na ITV-u je nedavno govorio o seksu, a ono što je predstavio šokiralo je čak i najstariji dio njegove publike. U emisiji je imao goste koji su "testirali" najnovije vibratore te su demonstrirali položaje u seksu za ljude starije od 60 godina. 

- Želim naglasiti da ćemo pokazati položaje u seksu te ćemo razgovarati o intimnim detaljima tijekom seksa - upozorio je voditelj. Unatoč upozorenjima gledatelji nisu bili oduševljeni.

Stručnjakinja za veze, Jo Hemmings, publici je objasnila kako "funkcioniraju" novi vibratori te je odabrala i "pozu dana" uz pomoć starijeg para, koji je u krevetu sve dočarao, javlja Daily Mail.

Publika se zbog seksa u jutarnjoj emisiji požalila putem Twittera, a komentirali su kako u to vrijeme televiziju uglavnom gledaju djeca te je ovakva emisija bila potpuno "neukusna". 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • PapaŠtrumpf 19.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SnekyYang 18.10.2011.

    smeh ,,,,zivi

  • user_125692 18.10.2011.

    a di je video? mozda nam otkriju neku pozu iz 1816. koju mi mladi ne poznajemo xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare