To je to što me zanima!

Spašeni pas toliko je sretan da maše repom čak i kada spava

Jazavčaru Franku doista nije bilo lako po dolasku na svijet. Prethodni su ga vlasnici zanemarivali, no sreća mu se ipak osmjehnula. Usvojili su ga ljudi koji ga obožavaju
Vidi originalni članak

Frank je danas star dvije i pol godine te je toliko zahvalan na svemu što ima da od sreće maše repom čak i kada spava u svom udobnom krevetiću. 

Naime, toplu postelju doživljava kao luksuz jer mu je kao štenetu jedino društvo bila stara poderana dekica. 

Na žalost, prethodni vlasnici uopće nisu za njega marili, čak do te mjere da sve do petog mjeseca nije bio ni cijepljen, a što je dovelo do toga da je danas gluh.

Uz to je jadničak imao samo tri kilograma, a sudeći prema njegovom ponašanju kada je usvojen, a bojao se doslovno čak i sjena te mokrio po sebi, vrlo vjerojatno je bio i fizički zlostavljan.

Ipak, sve se to promijenilo kada su prije dvije godine na njega naišli Frank Borges i njegova supruga, koji su ga usvojili i pružili mu ono što svako stvorenje treba - ljubav.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Mustafa Aga 18.07.2014.

    Pitanje je koja je korist njihovog držanja, zašto da čovjek toliku ljubav, novac i pažnju poklanja životinji, a da sa druge strane zapostavlja svoju rodbinu ili izbjegava brak i potomstvo. Ako su kućni ljubimci i bračna veza i potomstvo pitanje izbora, onda svakako porodica mora imati prednost i ona ne smije, niti može, biti zamijenjena bilo kojim stvorenjima koja se drže u kući.

  • ChiSonoIo 17.07.2014.

    ..a ćuko mali,,neka uziva.

  • _petra_ 17.07.2014.

    a ljubav malena

Komentiraj...
Vidi sve komentare