To je to što me zanima!

Spasila mu život: S oca digla kamion nadljudskom snagom

Kada je shvatila da se dogodilo nešto jako loše, Charlotte nije oklijevala. Dotrčala je do kamioneta koji joj je pritiskao oca i digla ga snagom koja je neobjašnjiva...
Vidi originalni članak

Charlotte Heffelmire trenutno je prava zvijezda u svojem gradiću u Virginiji, u SAD-u. I to sasvim zasluženo, s obzirom da je na najnevjerojatniji mogući način spasila svojeg oca.

Eric, otac 19-godišnjakinje srednjoškolke, u garaži je popravljao vlastiti kamionet tako da je ležao ispod njega. Nažalost, u jednom se trenutku dizalica izmaknula i kamionet je pao na Erica , piše Mirror .

Charlotte koja je visoka 160 cm te ima samo 54 kilograma čula je vrisak oca i bosonoga potrčala prema njemu. Bez razmišljanja je pokušala podići kamionet od nekoliko tona i u tome je uspjela već iz drugog pokušaja.

NBC Washington

- Osjetio sam prebacivanje težine i pomislio - skoro je uspjela. Onda je probala drugi put i odjednom više nisam bio ispod kamioneta, prisjetio se Eric nevjerojatnog pothvata svoje kćeri.

Spasila obitelj od požara

Iako je njen otac sada bio na sigurnom, kuća i garaža nisu bili. Naime, u trenutku kada se izmaknula dizalica, iz kamioneta je počelo curiti gorivo koje se odmah i zapalilo.

No, Charlotte je ostala prisebna. Prvo je kamionet na tri kotača odvezla što dalje od kuće, a ona se vratila i vodom polijevala kuću i garažu sve do dolaska vatrogasaca. U međuvremenu su kuću uspjele napustiti njena baka i 3-godišnja nećakinja.

Za spašavanje očevog života Charlotte je dodijeljena nagrada 'Citizen Lifesaving', no vjerujemo kako je njoj najveća nagrada ipak to što je njen otac danas živ i zdrav čovjek.

Ona inače pohađa Američku vojnu akademiju, no trenutno je uzela pauzu jer je usred spašavanja ozlijedila leđa i lakše opekla stopala.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Strahomlat 28.01.2016.

    svaka čast, ostala prisebna iako je i sama ozlijeđena

  • Mercedes s klasa 13.01.2016.

    Adrenalin čuda radi

  • Gena Vava 13.01.2016.

    Kada je netko tvoj u opasnosti razina stresa se toliko digne da je sve moguće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare