To je to što me zanima!

Šprajc i ekipa su 'autohtonim bagerima' nasmijali Hrvatsku

Legendarni TV voditelj u ponedjeljak se u svojoj emisiji na vrlo osebujan način pozabavio problemom radova u Zagrebu i Splitu koji su već sad prepuni turista...
Vidi originalni članak

Jedan od najzanimljivijih i najzabavnijih TV priloga u posljednje vrijeme jučer je emitiran u sklopu emisije već tradicionalno dovitljivog Zorana Šprajca, jednog od rijetkih TV lica u zemlji koje oštru kritiku može odaslati u ovoliko vedrom 'paketu'. On je naime uz pomoć Ivana Skorina te splitskog kolege Ilije Radića istražio kako su se Zagreb i Split pripremili za turiste. 

U slučaju oba grada, odgovor je bio identičan - bagerima i radovima. 

- Nalazim se na središnjem zagrebačkom trgu i ovdje je jedna zaista jedinstvena ponuda - pored mene se nalaze tri ovakva autohtona bagera. (...) Ti bageri su u posljednja tri mjeseca u potpunosti raskopali cijelu Radićevu ulicu. Gradska uprava je tražila onaj bivši slogan turističke zajednice - 'Mediteran kakav je nekad bio, ali u Zagrebu', Oni zapravo žele Zagreb kakav je nekad bio, u recimo Srednjem vijeku, kada je ovim stazama hodao Bela IV..., započeo je svoje javljanje iz Zagreba Ivan Skorin i time nasmijao stotine tisuća gledatelja najgledanije informativne emisije u zemlji. 

Ništa manje upečatljivo nije bilo ni javljanje iz Splita, a kako je sve to izgledalo pogledajte u priloženom isječku:

Idi na 24sata

Komentari 195

  • Splico39 17.05.2016.

    Eto,taman kad san se tia narugat purgerima pošteno in se smijat,đava je odnia smijanje kad je slično i u mome Splitu hahahahahhhahahahahaha...:))

  • rossi2011 17.05.2016.

    nakon HTV neinformativnog dnevnika užitak je pogledati ovakvu zabavnu informativnu emisiju

  • Lalala5 17.05.2016.

    Istina,sezona je idealno vrime za radove!

Komentiraj...
Vidi sve komentare