To je to što me zanima!

Sretna dobitnica Audija A1 je Petra Pahljina (20) iz Raba

PRESRETNA JE Slala sam kupone, ali ne mogu vjerovati da sam osvojila automobil, rekla je dobitnica koja će u novi automobil sjesti čim položi vozački
Vidi originalni članak

Čitatelji su deset dana sakupljali nagradne kupone iz 24sata kako bi osvojili sjajan Audi A1. Najsretnija od njih bila je Petra Pahljina (20). Kada smo je nazvali bila je uzbuđena. Nije mogla vjerovati da je automobil njezin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Slala sam kupone, ali ne mogu vjerovati da sam osvojila automobil - rekla je Petra iz Raba i dodala kako trenutno polaže vozački tako da će joj novi automobil dobro doći.

Dodaje kako jedva čeka da dobije ključeve i vozačku kako bi se provozala u svom novom limenom ljubimcu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 18.12.2019.

    Last but not least...mogli ste bar taj kupon prinjeti kameri da i mi gledatelji ove lakrdije stvarno vidimo sto piše na tom kuponu, a ne ovako.... ovo sve skupa je totalni amaterizam!

  • 18.12.2019.

    Joj dajte me nemojte hebat! Pa kad sam dofural kupone kod vas u redakciju vise kupona je bilo na ulazu nego u toj maloj kutijici?! Bacili ste vise od 80% kupona koji su ljudi poslali i zbog toga Vas može biti sram! Ako nemate gdje skladištiti sve kuverte zbog manjka prostora onda nemojte ni organizirati nagradne igre jer ovako niti ću više igrati vaše igre niti ću kupovati vase usrane novine! P.S. Dobitnici čestitam od srca, al ovo izvlačenje je teška lakrdija!!!

  • wooly 17.12.2019.

    Samo po gasu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare