To je to što me zanima!

Srna usred Zagreba se vraćala iz izlaska? 'Nitko nije vjerovao što vidi, mirno je skrenula u ulicu...'

Ovo je prvi put da vidim srnu u Zagrebu, priča nam čitatelj koji je sinoć iz taksija snimio izgubljenu ljepoticu. Kako nam kaže, šetala je iz smjera Črnomerca prema centru pa je skrenula desno u Cankarevu ulicu...
Vidi originalni članak

Bila je tako mirna, kao da se ničeg ne boji, priča nam čitatelj koji je jutros oko tri sata snimio srnu kako šeće Zagrebom. 

- Ovo je prvi put da vidim srnu u Zagrebu, nitko nije mogao vjerovati što vidi koliko smo se čudili. Bio je još jedan auto pored nas te crni kombi, koji je skrenuo za srnom prema Cankarevoj ulici - prepričava nam, dodajući da je srna šetala iz Črnomerca prema centru pa potpuno smireno skrenula desno u Cankarevu.

MALA GOŠĆA KOD SLJEMENA Mlada lija mu ušetala u kuću: 'Prvo se bojala, a onda smo se igrali. Kasnije se opet vratila'

- Svi smo stali i gledali što će se dogoditi. Ne znam gdje bi tu našla hranu, nigdje u blizini nema šume, baš smo se svi čudili - dodaje.

- Prije dvije godine čuo sam da je netko autom naletio na srnu u Zagrebu pa mi nije bilo jasno otkud srna, no sad sam se uvjerio da ih ima - zaključuje čitatelj.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • utiha 02.11.2021.

    Još malo pa če po Ilici šetati divlje svinje, kao u Rijeci prije tjedan dana. U naseljima koje se nalaze malo više su več domače životinje. Očigledno da je narušena prirodna ravnoteža. Nije točno da je divljači oduzeto njihovo stanište, več je kriv zakon o lovstvu koji zabranjuje ubijanje divljači 300 metara od naselja. Koliko je meni poznato, srne i divlje svinje žive u šumi, te ih tamo treba prorijeđivati pa se neče spuštati u naselja, a roditelji če moči puštati djecu da sami vračaju iz škole.

  • Dalibor0704 17.10.2021.

    Krenula u dućan, da je spakiraju za gulaš, a možda ju je neki bajker izludio u šumi, pa je potražila mir u gradu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare