To je to što me zanima!

Srpkinje kupe nevinost za 500, a prodaju za 7000 €

Srpkinje su "poludjele" za novom modom. Operacijom vraćaju davno izgubljenu nevinost, a zatim je prodaju u Dubaiju za 7000 € (51.000 kn)
Vidi originalni članak

Više od tisuću Srpkinja godišnje odlazi na himenoplastiku, operaciju kojom vrate nevinost, prenosi Pressonline. Ginekolog Dušan M. Protić kaže da većina njih zatim prodaje nevinost u Dubaiju za šest -sedam tisuća eura.
- Imao sam pacijenticu kojoj sam tri puta radio himen. Arapi cijene nevinost. Ovdje napravi himen, tamo proda djevičanstvo, uzme novac i opet dođe meni. Tako zarađuje za život - rekao je.
Neke djevojke to rade iz zdravstvenih razloga ili iz ljubavi. Najmlađa pacijentica imala je 18 godina, a najstarija 32. Mlade djevojke imaju problema s nesigurnim muškarcima koji ih u braku ispituju s kim su bile, je li još uvijek imaju osjećaje prema bivšem. Djevojke, poučene iskustvom prijateljica, dođu na operaciju da se njima ne bi dogodilo isto. Nevinost vraćaju i žene koje su abortirale, rodile ili su u braku.
- Jedna je tako iznenadila muža, s kojim nije izgubila nevinost, za desetu godišnjicu braka - dodao je.
Operacija je vrlo jednostavna i traje 15 minuta. Novi himen se radi od njegovih postojećih dijelova i dijelova tkiva. Rana zaraste za osam do deset dana. Cijena himenoplastike je od 3600 kuna na više. Ne utječe na seksualnu osjetljivost žene.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • marcelina 06.10.2009.

    željo tisi budala kako ne postoji djevica od 18 jesi ti normalan???? pa ja ih znam od 25 kolko hoćeš i šta???nisu normalne????

  • btanusha 04.08.2009.

    dok ima budala biče svega i svaćega

  • Gatsby 01.08.2009.

    Admin što će tvoj portret na doktorovom stolu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare