To je to što me zanima!

Srpska policija privela 17 krava koje su ilegalno prešle granicu

Gladna goveda su uništila njivu obitelji Stojiljković, a do dolaska policije ih je zbog 'ilegalnoga prelaska granice i nanošenja velike materijalne štete' zadržala vojska...
Vidi originalni članak

Dvadesetak gladnih krava, koje su iz kosovskog pograničnog sela Trstena prešle na teritorij Srbije, gotovo su u potpunosti opustošile imanje obitelji Stojiljković u Vranju. 

Goveda su uništila njivu s kukuruzom, grahom, krumpirom, repom i djetelinom, te ih je od daljnjeg haranja spriječila vojska.

Naime, vojnici su bili prvi koji su priskočili u pomoć, te su do dolaska policije uspjeli zadržati 17 krava.

Izgrednice su redom privedene pod optužbom da su 'ilegalno prešle granicu i nanijele veliku materijalnu štetu drugom licu' te se prilikom uhićenja nisu opirale, našalili su se novinari portala OK Radio.

Krave se trenutačno nalaze u veterinarskoj postaji u Bujanovcu, no nitko od nadležnih ne zna što s njima te se čeka odluka Ministarstva poljoprivrede.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • jelas 111 14.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mangup@dj 08.09.2013.

    a možda su došle tražiti azil samo ih srbi baš ne razumiju što im govore ili im odbijaju dati azil

  • user_105498 07.09.2013.

    Ako ne traže azil i ušle su na crno u drugu državu nek ih deportiraju, i dati im zabranu ulaska dok se opustošene njive ne oporave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare