To je to što me zanima!

Starcima ne treba "gebis" više od dva sata dnevno

Umirovljeni Nijemac tužio je zubara za duševne boli zbog loše proteze koja mu ispada nakon dva sata. Sud je presudio kako mu ni ne treba više
Vidi originalni članak

Umirovljeni instruktor vožnje Manfred Schlueter (72) iz Paderborna napravio je protezu sa 14 umjetnih zubi 2006. godine. Zubar mu je savjetovao da koristi ljepilo za pričvršćivanje. Međutim, "gebis" mu je ispadao dva sata nakon što ga je pričvrstio, tijekom jela, vožnje, u razgovoru. Odbio je platiti račun od 13.000 kuna pa ga je zubar tužio. Umirovljenik je odgovorio protutužbom i tražio zubara 15.000 kuna za duševne boli.
- Stomatolog je loše napravio posao - rekao je njegov odvjetnik Nikolaos Penteridis (29).
Međutim, građanski sud je odbacio tužbu s riječima "okrivljenik ima gotovo 73 godine... ne treba mu proteza cijeli dan".
- Koja drskost! Ovo graniči s diskriminacijom - rekao je bivši instruktor vožnje i dodao kako se osjeća prevareno.





Idi na 24sata

Komentari 1

  • bosnia_80 05.05.2009.

    a mi želimo da naše pravosuđe bude kao zapadnoevropsko....ovo ne da graniči sa diskriminacijom, to je čista diskriminacija! žalosno je što dolazi upravo od one institucije koja treba da zaštiti ljude od diskriminacije! sad bi još sud trebao odlučivati koliko sati nekom treba da žvače hranu, a koliko da guta...majko moja mila, kuda ovaj svijet ide..

Komentiraj...
Vidi sve komentare