To je to što me zanima!

Što je ovo, majko mila? Vulkan eruptirao, vidjelo se iz svemira, a on mlati palmu i čeka cunami

Nakon erupcije podvodnog vulkana kod Tonge, društvenim mrežama se proširila snimka muškarca koji navodno čeka cunami dok mlati palmu, prijatelji mu snimaju selfieje
Vidi originalni članak

Podvodni vulkan u vodama otočja Tonga erumpirao je te oglasio uzbunu za cunami za više otočnih država Južnog Pacifika, a najveću pozornost na društvenim mrežama privukao je 'hrabri' čovjek koji na tuče palmu, a drugi snimaju selfie čekajući cunami. Snimka se proširila društvenim mrežama, još nije potvrđeno da je autentična, ali je u kratkom roku postala viralna.

Pogledajte ove ljude što rade

Na snimci se vidi kako su se popeli na visoko tlo, dok mladić koji se osigurao prslukom za spašavanja te čekajući cunami tuče palmu. Za to vrijeme žena ga snima, a dvoje mladića penje se na povišeno tlo dok jedan od njih selfie štapom snima.

Ubrzo je stigla voda te ih omela u nastupu.

Srećom, svi su se držali za grane te su uspjeli 'prebroditi' vodeni val. Sve vrijeme jedan mladić je i to uspio zabilježiti.

CRVENI ALARM Vulkan erumpirao pod vodom, upozorili na tsunami za Tongu

Podsjetimo, nakon erupcije vulkana valovi cunamija su primijećeni u glavnom gradu Tonga otočja, Nuku'alofi, te glavnom gradu Američke Samoe, Pago Pago.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • maksuzija 15.01.2022.

    ak je to palma onda sam ja balerina.

  • Hrvat za Hrvate 15.01.2022.

    Kad vidis sto majka rodi povraca ti se

  • Dagi 66 15.01.2022.

    Hhhha dobra roba se koristi tamo.. Kao u Splitu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare