To je to što me zanima!

Studenti kroz hotel prošli kao tornado, uništili ga do temelja

Članovi studentskog bratstva iz Michigana odmorište su pretvorili u pustoš nakon što su totalno uništili 45 soba i uzrokovali štetu od vrtoglavih tri milijuna kuna...
Vidi originalni članak

Grupa studenata iz Michigana očito je bila vrlo impresionirana nekom od biografija Rolling Stonesa, ali i kakvoćom piva u Treetops odmaralištu u gradiću Gaylordu. Baš poput članova tog rock benda u njihovim 'najboljim' danima, studenti su u siječnju ove godine do temelja demolirali odmaralište. Pritom su, prema najnovijim procjenama, uzrokovali štetu od gotovo tri milijuna kuna

Tek prije nekoliko dana Sveučilište u Michiganu sankcioniralo je bratstvo 'Sigma Alpha Mu' i na četiri godine mu zabranilo djelovanje. Oni su preuzeli krivnju i na vlastitoj web stranici objavili ispriku za 'postupke nekoliko njihovih članova'. 

Istraga je pokazala da je ta brojka ipak više od 'nekoliko'. Naime, utvrđeno je da je odmaralište opustošilo 120 studenata i to uz pomoć djevojaka iz sestrinstva 'Sigma Delta Tau'.

Uništili su sveukupno 45 soba, namještaj, vrata i prozore, a povrh svega su i urinirali po cijelom odmaralištu. 

Kao iskaz dobre volje, bratstvo je Treetopsu već uplatilo oko 26 tisuća dolara odštete, no glavni menadžer odmarališta Barry Owens sumnja da studenti imaju namjeru isplatiti cijeli iznos štete koju su uzrokovali, piše Detroit Free Press.  

- Predstavnici bratstva dali su nam do znanja da nemaju namjeru podmiriti štetu koju su nanijeli odmaralištu, kako materijalnu, tako i onu reputacijsku, izjavio je Owens. 

Michiganska policija još uvijek provodi detaljnu istragu, a zasad nitko od studenata nije uhićen. Odmaralište je u međuvremenu obnovljeno i nanovo otvoreno, no nastaviti će inzistrati na povratu štete jer, kaže Owens, 'nismo dovoljno veliki da sami podnesemo ovaj financijski teret'. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • kung fu panda 05.03.2015.

    i treba ih tužit nek plate što su polomili kad su divljali nije ih bilo briga sad nek se brinu kako štetu namiriti

  • Lun@ 777 05.03.2015.

    Dragi gosti, dođite nam opet! Zlatna mladež opet na djelu.

  • Timmy2 04.03.2015.

    Uništeno 45 soba,šteta od tri milijuna,čini mi se malo novca.Tateki i mamice će platiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare